Dermashaper

Gezichtsbehandeling instant facelift in kuurverband van minimaal 6×60 minuten.

Dermashaper instant facelift zonder naalden 60 minuten Reinigen, Exfoliating enzyme, Bio active complex, Neutraliseren, Onzuiverheden verwijderen, Epileren, Dermashaper, After Care Hydrator,  SPF40.

Dermashaper Instant facelift zonder naalden
Om de huidveroudering te vertragen moet de productie van collageen door de fibroblasten gestimuleerd worden. Bovendien moet de doorbloeding in de huidlagen gestimuleerd worden, waardoor ook de aanmaak van nieuwe huidcellen in de bovenste huidlaag verbetert. Om dit te realiseren kan uw schoonheidsspecialist(e) een bijzondere behandeling geven met het Dermashaper apparaat.

Door de behandeling met de Dermashaper wordt de klok terug gezet. In de huid wordt weer collageen geproduceerd, de doorbloeding wordt verbeterd en de huid krijgt weer elasticiteit. Precies zoals het was voordat de veroudering begon.

Hoe werkt de Dermashaper?
De Dermashaper werkt met een hele hoge frequentie geluidstrillingen die voor het menselijke gehoor niet hoorbaar is. Deze trillingen geven in de huid een micro-massage waardoor de huid geactiveerd wordt. De huid werkt van binnen uit aan verjonging en het herstel. Door deze geluidstrillingen te combineren met een zachte stroom, worden de gelaatsspieren gestimuleerd en de huid krijgt een betere doorbloeding en aanvoer van zuurstof.

Met de Dermashaper behandelingen geeft u aan uw huid terug wat deze in de loop der jaren door veroudering kwijt geraakt is. Zonder operatie en zonder pijn.

Resultaat
De behandelingen met de Dermashaper geven direct zichtbaar en voelbaar resultaat. De huid krijgt meer spanning, rimpels zijn minder diep, wallen zijn zichtbaar minder en de huid vertoont aanzienlijk minder roodheid. De behandeling met de Dermashaper wordt dan ook de instant facelift genoemd. Deze behandelingen zijn op zich al zeer effectief, maar u kunt de Dermashaper ook inzetten als intensieve nabehandeling bij micro-dermabrasie of IPL flitslicht behandelingen. Na deze behandelingen vertoont de huid over het algemeen veel roodheid, die u kun verzachten en kalmeren met de Dermashaper.

BEHANDEL PROGRAMMA DERMASHAPER

Wat kan er behandeld worden?
De Dermashaper kan ingezet worden voor een breed scala aan behandelingen:

  • Intensieve huidverjonging,
  • Verstevigende gelaatsbehandeling,
  • Drainage onder de ogen,
  • Kalmeren en herstellen bij couperose en gevoelige huid,
  • Kalmeren en herstellen van de getraumatiseerde huid na acnebehandeling, chirurgische ingrepen, IPL behandeling of micro-dermabrasie,
  • Kalmeren en herstellen van de huid na (zon)verbranding,
  • Het behandelen van verklevingen en littekens op gelaat en lichaam.

De behandeling
De Dermashaper is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het kuurverband is dan ook volledig afhankelijk van wat u wenst te bereiken. Wilt u bijvoorbeeld een huidverjongingskuur? Dan biedt een kuurverband van 10 weken, 1 x per week, de voorkeur. Daarna is een behandeling om de 4 tot 6 weken voldoende om het behaalde resultaat te behouden. Voor een meer persoonlijk advies kunt u het beste samen met uw schoonheidsspecialist overleggen wat voor u het beste is.

Reserveer vandaag nog de kennismakingsaanbieding zodat we kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Boek online voor een Dermashaper Beauty consult.