Ben jij al
summerproof?
Meer informatie
Geef jezelf een basis pedicure cadeau

Pedicure & Manicure voor vrouwen

Je voeten hebben veel te verduren. Extra aandacht voor je voeten is zeker geen overbodige luxe. Onze pedicure is een ontspannende ervaring. Na deze weldadige behandeling voelen je voeten verfrist en licht aan. Na een verzachtende soak en een verfrissende scrub van je voeten worden je nagels geknipt en gevijld, nagelriemen verzorgd en gelakt met een basecoat.

Soaken, Knippen en vijlen, Nagelriemverzorging, Eeltbehandeling, Scrub, Hot towel. Na het de hot Towel lakken we je teennagels met een basecoat en zijn ze klaar voor je zomer slippers.

Paraffine pakking, scrub en massage van de voeten. Heerlijk lichte voeten die prima passen in je hakken.

Volop genieten van een heerlijke spa pedicure en eruit komen met prachtige gelakte nagels.

Soaken, Knippen en vijlen, Nagelriemverzorging, Eeltbehandeling, Scrub, Hot towel. Na een ontspannende voetmassage lakken we je teennagels en zijn ze klaar voor je zomer slippers.

U kunt kiezen uit liefst 70 verschillende kleuren. Het bijbehorende flesje nagellak mag u bovendien mee naar huis meenemen 10 min.

Wat is CND Shellac?
Shellac is geen vervanger van nagellak en geen vervanger van kunstnagelbehandelingen. Shellac is een nieuwe categorie. Een lak die niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur.

Met Shellac heb je geen afgesleten randen meer, geen scheurtjes, krassen of doffe nagels, geen enkele slijtage. Shellac wordt UV uitgehard, dus geen droogtijd. Shellac nagellak is dun, flexibel en biedt een sterke bescherming voor je nagels.

Het resultaat met Shellac nagels: 14 dagen lang schitterende gekleurde spiegelglansnagels. De behandeling met Shellac is volledig vijlloos!

Verwijderen van CND Shellac
Verwijderen is geen probleem, dat kan in de salon binnen 10 minuten met speciale removerwraps. De removerwraps bevatten een katoenen kussentje dat voorkomt dat de vingers en de huid aan aceton worden blootgesteld. Hierdoor wordt de aceton alleen op de nagels aangebracht. Je hoeft niet meer te weken, vijlen of frezen. Je nagels lopen dus geen beschadiging op na een shellac behandeling. Thuis kun je de lak verwijderen door middel van wattenschijfjes en aluminiumfolie.

Shellac behandeling bij Institute Beatframes
Een volledige CND Shellac behandeling bestaat uit het volgende:

  • Desinfecteren van handen en nagels
  • Nagelriemen terugduwen
  • In model vijlen van nagels
  • Nagels ontvetten met CND Scrubfresch
  • Aanbrengen van de Shellac (basecoat, 2x kleur, topcoat)
  • Verzorging van de nagelriemen met CND Solar Oil
  • Insmeren van de handen met een heerlijke handcrème

Pedicure & Manicure for men

Nagels vijlen, nagelriemen terugduwen, eventueel verwijderen eelt, scrubben en crème.

Nagels knippen, vijlen, nagelriemen terugduwen, eventueel verwijderen eelt en inmasseren met voetencrème.

Nagels knippen, vijlen, nagelriemen terugduwen, eventueel verwijderen eelt, scrubben, hot towel, massage en inmasseren voetencrème.

Staat u op goede voet met… uw voeten?
Ons laagste lichaamsdeel vergeten we nog wel eens. Terwijl de voeten ons hele gewicht dragen bij elke stap die we zetten. En zelfs drie maal het gewicht bij een rondje hardlopen. Naast het verwennen van uw voeten, verlost de pedicure u van ongemakken en helpt u bij het voorkomen ervan. Ook adviseren wij u graag over de beste verzorging van uw voeten.

Waarom naar de pedicure?
Omdat u uw voeten graag wilt laten zien (bijvoorbeeld in een open schoen). Omdat u last heeft van uw voeten. Omdat u aandacht besteedt aan uw uiterlijk en gezondheid. Omdat u uw voeten eens wilt verwennen. Omdat u veel sport. Omdat u de voeten een spiegel vindt van de ziel. Redenen genoeg om eens een afspraak bij Beauty salon Beatframes.