Is er iemand in jouw omgeving jarig of heeft er iemand echt een verwenmoment nodig? Bestel nu een cadeaubon online! Genomineerd door de consument als één van beste salons van Nederland Probeer een massage met
één van de drie bijzondere oliën
Lees meer
WETENSCHAP IS DE WEG
SCHOONHEID IS HET DOEL
Wist je dat je voeten verzorgen ook belangrijk is in de winter? Meer informatie BOEK UW AFSPRAAK BIJ DE
MEEST ERVAREN HUIDSPECIALIST
Nog nooit bij Institute Beatframes geweest?
Boek een kennismakingsbehandeling vanaf € 47,50
Meer informatie
Op zoek naar de perfecte anti-aging behandeling? Fusion Monopen Microneedling Microdermabrasie Dermashaper Door de consument beoordeeld met een 9.3 Wil jij ook een fris
en uitgerust gezicht?
Bekijk onze gezichtsbehandelingen

Als u een suggestie of vraag heeft over onze diensten of producten aarzelt u dan niet om met ons contact op te nemen. Wij zullen uw reactie zeer op prijs stellen.

Per e-mail:
U kunt ons ook een e-mail sturen naar info@beatframes.nl. Geef daarbij u voorkeuren aan zoals dag en tijd. Geeft u ons ook aan hoe u wilt dat wij weer contact met u opnemen: per e-mail of telefonisch.

Binnen lopen?
U kunt ook bij ons naar binnenlopen. Wij helpen u zo spoedig mogelijk. Maar u kunt ondertussen genieten van een kopje koffie, thee of een glas wijn. En hebben we geen tijd, dan kunt u in ieder geval direct een afspraak maken.

Route parkeren:
Op slechts twee minuten loopafstand van beautysalon Beatframes, ligt de parkeergarage Houtplein. Zodra u Haarlem binnenrijdt, wordt de route aangegeven op de borden met daarop de parkeergarages van Haarlem. Volg Houtplein en u komt er vanzelf.

LET OP : Afzegging of verschuiving graag 48 uur van te voren melden, anders wordt de behandeling in rekening gebracht.

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht