onegen-logoOntcijfer DNA van jouw schoonheid
Beauty Institute Beatframes kijkt continu naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van anti-aging en peelings. Het geeft de innovatieve kracht van Beauty salon Beatframes eens te meer aan.

Wist u dat 99,9 procent van het DNA van alle mensen gelijk is?
Die ene 0,1 procent verschil bepaalt echter de factoren die ons uniek maken, zoals de kleur van onze ogen, bloedtype of de aanleg die uw huid heeft om de tekenen van het ouder worden te vertonen.

Oneindig efficiënter programma
One.gen/o,1 ontcijfert het DNA van uw schoonheid. Hoe? Door een speeksel-monster van u te onderzoeken, worden de unieke klinische kenmerken van uw huid afgeleid. Gebaseerd op de resultaten wordt voor u een persoonlijk huidverzorgingsprogramma opgesteld. Waarbij de op uw DNA ontwikkelde producten uw sterke kanten stimuleren én de genetische tekortkomingen zullen minimaliseren. Hierdoor is het one.gen/o,1 regiem oneindig efficiënter dan alle andere conventionele cosmetische behandelingen.

Ongeëvenaarde resultaten
Een speciaal voor u op maat gemaakte gen peel-crème zal uw huid vernieuwen, waarna de gen elixir (een gepersonaliseerd serum) en gen sinergy een zeer voedend, hydraterend en beschermend effect op uw huid zullen hebben. ‘De exclusieve technologie en bewezen effectiviteit van one.gen/o,1 is uniek. Dit unieke programma staat voor prestige, kwaliteit én ongeëvenaarde resultaten